Bra läge i modern stil

I ETT RIKTIKT BRA LÄGE BYGGER VI NU BJÖRKSPINNAREN. PÅKOSTADE KONTOR, LAGER OCH INDUSTRILOKALER FÖR FÖRETAG SOM VILL FRAMÅT.

Området utmed arkösundvägen och kungsängsleden är under omfattande expansion och har en spännande framtid. Våra arkitekter har här skapat en representativ, trivsam och funktionell miljö i AAA-läge. Med närhet till stadskärnan och betydelsefulla vägkommunikationer är möjligheterna ypperliga att skapa ett bra nav för er verksamhet.

Byggnaden drar blickar till sig och imponerar med sin storlek. Invändigt finns välplanerade ytor för både kontor, lager eller verkstad. Med den rymliga takhöjden på nedre plan finns det plats för de flesta verksamheter. Vi erbjuder även specialanpassade lösningar för just din verksamhet som t.ex. extra bjälklag i nedre plan för totalt tre plan, eller sammanslagning av flera fack/lokaler för riktigt stor yta. Vi erbjuder ytor från 150 m2 och uppåt.

Representativt, trivsamt och funktionellt

VÅR VISION MED BJÖRKSPINNAREN ÄR ATT SKAPA EN UTVECKLANDE MILJÖ FÖR FÖRETAG SOM EXPANDERAR.

Arkö Bostad har en väldigt hög grundstandard. Det som normalt är tillval hos de flesta är här standard. Förutom noga utvalda material och produkter så ingår t.ex. ett eget luftåtervinningssystem i varje lokal för optimal luftkvalitet. Något vi tycker är av största vikt för våra hyresgästers välbefinnande. 

På nedre plan bygger vi dusch och badrum. Med 5 meter i takhöjd på nedre plan och 3,3 meter på övre plan kommer er lokal kännas rymlig och trivsam. Golvet på nedre plan är ett mycket tåligt epoxygolv. På övre plan ligger 3-stav kvalitetsgolv från kährs och ett gediget kvalitetskök från HTH.

Komfortkyla/AC ingår på övre plan för årets varmare dagar.

Hyra från 14.995 kr / mån.

Driftkostnad per fack ca 1.250 kr / månad.

Fler bilder och ritningar

Kontakta våra mäklare

MARCUS WIGREN

070-844 81 66

marcus.wigren@skandiamaklarna.se

MARCUS GUNNARSSON

070-985 49 00

marcus.gunnarsson@skandiamaklarna.se