Prisvärda nybyggda parhus med unikt läge

BO VID EN LITEN SJÖ MELLAN NORRKÖPING OCH FINSPÅNG

Här mitt emellan Norrköping och Finspång bygger vi en småskalig och trivsam parhusmiljö med 10 st parhusvilla i äganderättsform om 146 kvm. Bostäderna har en hög standard och erbjuder en öppen planlösning med generösa 2,70 meter i takhöjd på nedre plan. I bostaden ingår som standard en stor köksö med stenskivor av hög kvalitet samt stenskiva i tvättstuga, även där med underlimmad ho. Stenskivor som fönsterbrädor, tvättmaskin, torktumlare, ekparkettgolv och HTH-kök ingår i alla bostäder. Dessutom ingår även ett garage med en terass.

Arkö Bostad står för färdigmålad fasad. Det finns inga tillkommande kostnader för villagrunden oavsett geoteknik. Arkö bostad står alltid för eventuella tillkommande kostander gällande grundläggningen. Ett unikt boende som ligger nära härlig natur och mitt i mellan sjöarna Risten och Käxten. Med närhet till riksväg är det bara 15 minuter från Finspång och 25 minuter från Norrköping. Ett visningshus finns i Norrköping för den som är intresserad, kontakta vår mäklare nedan.

Säljstart: Hösten 2022

Inflytt: Hösten 2023

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att köpa bostad i Bondesätter så skicka oss din intresseanmälan! Vi återkommer till dig inom kort. Vill du hellre kontakta mäklaren direkt så finns deras kontaktinformation längre ner på sidan.

  När du väljer att skicka nedan så godkänner du att vi mottager dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig en bostad.

  Bilder

  Kontakta vår mäklare för Bondesätter

  Marcus Wigren

  070-844 81 66

  marcus.wigren@skandiamaklarna.se