Bra läge. Modern arkitektur.

I ETT RIKTIKT BRA LÄGE BYGGER VI NU FLYGET. PÅKOSTADE KONTOR / VERKSAMHETSLOKALER FÖR ALLA TYPER AV VERKSAMHETER.

Området utmed arkösundvägen och kungsängsleden är under omfattande expansion och har en spännande framtid. Våra arkitekter har här skapat en riktigt modern representativ och funktionell miljö i bästa AAA-läge. Med närhet till stadskärnan och betydelsefulla vägkommunikationer är möjligheterna ypperliga att skapa ett bra nav för er verksamhet.

Byggnaden Flyget drar blickar till sig och imponerar med sin storlek. Invändigt finns välplanerade ytor för både kontor, lager eller verkstad. Med den rymliga takhöjden på nedre plan finns det plats för de flesta verksamheter. Vi erbjuder även specialanpassade lösningar för just din verksamhet.

I Flyget kommer vi rabattera elkostnader för våra hyresgäster genom solceller. Vi är måna om att våra kunder ska kunna ha en låg driftskostnad. Uppvärmning sker genom fjärrvärme.

Representativt, trivsamt och funktionellt

VÅR VISION MED FLYGET ÄR ATT SKAPA EN REPRESENTATIV MILJÖ FÖR FÖRETAG SOM VILL FRAMÅT.

Arkö Bostad har en väldigt hög grundstandard. Det som normalt är tillval hos de flesta är här standard. Förutom noga utvalda material och produkter så ingår t.ex. ett eget luftåtervinningssystem med AC i varje lokal för optimal luftkvalitet. Något vi tycker är av största vikt för våra hyresgästers välbefinnande. Med 5 meter i takhöjd på nedre plan och 3 meter på övre plan kommer er lokal kännas rymlig och trivsam. 

Komfortkyla/AC ingår på övre plan för årets varmare dagar.

Hyra från 1.390 kr / kvm.

Kontakta oss angående Flyget

Fyll i foruläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

    När du väljer att skicka nedan så godkänner du att vi mottager dina person-/företagsuppgifter för att kunna erbjuda dig en lokal i Flyget.