Stadsnära natur

HÄR BYGGER VI EN SMÅSKALIG OCH TRIVSAM PARHUSMILJÖ MED 12 BOSTÄDER OM 145,6 m2.

Med lugnt och lantligt läge bygger vi nu BRF Järpdalen. Ett unikt boende i parhus på landet, bara 5 minuter från Söderköpings pittoreska småstadsidyll och 15 minuter från Norrköping. Stressfritt och familjevänligt bland gröna ängar mitt i naturen. Lyxig närhet till restaurangstråket utmed Göta kanal och favoritglassen på härliga Smultronstället.

Här är det nära till natur och friluftsliv. Du hittar fina vandrings- och klätterleder, motionsspår och utegym. Vintertid spåras det för skidåkning. Det finns flera naturreservat, naturstigar, sjö- och havsbad i närheten. Här finns möjlighet att hyra en båtplats i Storån. Skärgården bjuder på ett stort friluftsliv, allt från fiske till kajakpaddling och vattenaktiviteter.

Bostäder

SMÅSKALIG OCH TRIVSAM PARHUSMILJÖ MED 10 BOSTÄDER OM 145,6 m2.

Med generösa tomtstorlekar på 1800 – 2500 m2 skapar vi en luftig känsla med rymd för trädgårdsdrömmar. Vi kommer även att bygga en inspirerande lekplats. Arkö Bostad har en väldigt hög grundstandard. Det som normalt är tillval hos de flesta är här standard. Här erbjuds du boende i rymliga parhus med öppen innovativ planlösning. 2.70m i takhöjd på nedre plan ger en härlig rymdkänsla. Köksskåp hela vägen upp till tak från HTH. Carport och garage om 58 m2 ingår. Exklusiv planlösning ingår som standard med t.ex en tre meter lång köksö i sten. Högkvalitativ kvartskompositsten med underlimmade hoar i både kök och tvättstuga. Stort badrum på övre plan för både dusch och badkar. Generösa utrymmen med fyra sovrum, allrum, kök, vardagsrum och separat tvättstuga.

Priser 2.995.000 – 3.195.000 kr samt avgift 4.941 (vatten & avlopp ingår). Hushållsel, fiber och sophämtning tillkommer. 

Läs mer på hemsidan för projektet: jarpdalen.se

Fler bilder

Kontakta vår mäklare

MARCUS WIGREN

070-844 81 66

marcus.wigren@skandiamaklarna.se