Känslan av nytt är vardagslyx.

BLI DEN FÖRSTE SOM GÅR IN GENOM DÖRREN

Att köpa en nyproducerad bostad är någonting alldeles speciellt. Du köper en framtidsvision med möjlighet att sätta din egen personliga prägel på inredning och stil redan från start. Du blir den förste som går in genom dörren, en riktigt härlig känsla. Du är med och skapar någonting nytt.

Dessutom slipper du renovera under många härliga år och kan istället fokusera på livet.

Trygghet

Vårt mål med alla bostadsaffärer är att du ska känna dig trygg. Ett bostadsköp är en stor affär, oavsett hur många kvadratmeter du köper. Kanske är det din livs största investering och Arkö Bostad finns här för att garantera att du känner dig säker genom hela processen.

GARANTI VID OSÅLDA BOSTÄDER
Arkö Bostad arbetar efter principer som gäller inom nyproduktion för att våra bostadsrättsföreningar ska vara tryggade, ekonomiskt sunda och hållbara över tid. Vi ser bland annat till att bostadsrättsföreningens kostnadskalkyl och ekonomiska plan granskas av två av Boverkets auktoriserade intygsgivare, som intygar att uppgifterna är tillförlitliga. Vi förvärvar dessutom de lägenheter som inte har sålts. På det sättet drabbas inte föreningen av minskade intäkter från insatser och årsavgifter.
BESIKTNING

När du köper en bostadsrätt av Arkö Bostad kan du vara trygg med att vi har gjort allt vi kan för att den ska bli så bra som möjligt innan du flyttar in. Det är alltid vårt mål. 

Att bygga ett hus är en komplicerad process och för att säkerställa att slutresultatet är som parterna har avtalat så besiktigar vi husen noga innan de lämnas över till dig och föreningen. Besiktningen av en bostadsrätt är uppdelat i flera steg och tillsammans med dig tar vi alla steg som syftar till målet att lämna över en felfri bostad till dig. Vid bostad i ägandeform utför oberoende besiktningsman slutbesiktningen. 

Ca 2 år efter slutbesiktning genomförs en s.k garantibesiktning. Arkö Bostad bekostar eventuella fel och brister som uppstått vid garantibesiktningen.