Småskalig och trivsam parhusmiljö

PARHUS PÅ LANDET – BARA 5 MINUTER FRÅN OXELÖSUNDS PITTORESKA SMÅSTADSIDYLL

Här i norra delen av Oxelösund bygger vi en småskalig och trivsam parhusmiljö med 12 st parhusbostäder om 146 kvm och 4 st om 134 kvm.

Bostäderna har en hög standard och erbjuder en öppen planlösning med generösa 2,70 meter i takhöjd på nedre plan. Stor köksö med stenskivor av hög kvalitet, samt stenskiva i tvättstuga, även där med underlimmad ho ingår som standard. Stenskivor som fönsterbrädor, tvättmaskin, torktumlare, ekparkettgolv och HTH-kök ingår i alla bostäder. Dessutom har alla parhus en egen uteplats med altan. Ett unikt boende nära skog, vatten, lekplatser och 10 minuters promenad till närmsta förskola och skola. Med närhet till riksväg är det bara 5 minuter från Oxelösunds pittoreska småstadsidyll och 10 minuter från Nyköping. Stressfritt och familjevänligt bland gröna skogar och närhet till villaområdet Inskogen.

BRF Skogslyckan blir en lågbelånad förening med ca 8000 kr i lån per m2. Detta kan jämföras med det mer normala spannet som ligger mellan 12000 och 14000 kr i lån per m2.

Typ: Parhus

Boarea: 134-146 kvm

Antal rum: 5-6 rum och kök

Boendeform: Bostadsrätt

Inflyttning: Hösten/vintern 2023

BRF Skogslyckan består av 16 bostadsrätter och utgörs av parhus. Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. På parhusets entréplan är kök och sociala ytor belägna tillsammans med separat tvätt och WC/ dusch. På ovanvåningen ligger de tre sovrummen, allrum och WC/bad avskilt. Alla bostäder har även en uteplats på entréplan i form av en altan på ca 22 kvm i din privata lilla trädgård.

I BRF Skogslyckan kommer vi rulla nya gräsmattor på tomterna och plantera liguster häckar. Ett nyckelfärdigt hem.

Intresseanmälan

Om du är intresserad av BRF Skogslyckan så skicka oss din intresseanmälan så återkommer vi till dig inom kort. Vill du hellre kontakta mäklaren direkt så finns deras kontaktinformation längre ner på sidan.

  När du väljer att skicka nedan så godkänner du att vi mottager dina personuppgifter för att kunna erbjuda dig en bostad.

  Bilder

  Kontakta vår mäklare för BRF Skogslyckan

  Michael Lundholm

  0737-53 53 32

  michael.lundholm@lansfast.se

  Joakim Nilsson

  076-877 22 43

  joakim.nilsson@lansfast.se